Skip to main content

Hirsi-Kastelli-kauppias Jyväskylään

Etsimme Hirsi-Kastelli-kauppiasta Jyväskylään

Kastelli on Suomen arvostetuin ja myydyin talomerkki. Iloksemme olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 lähtien. Olemme osa suomalaista perheyhtiötä, 100-vuotiasta Harjavalta-konsernia, jonka kokemus ja intohimo tekemiseen näkyvät työssämme ja arjessamme päivittäin. Kolme vahvaa liiketoiminta-aluettamme ovat Kastelli-talot, Hirsi-Kastelli sekä Easyin. Meillä Kastelli-perheessä on palava halu toteuttaa asiakkaidemme asumisen unelmia, tule mukaan tekemään niistä totta kanssamme.

Kastelli on paras paikka talokauppiaalle. Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 27 vuoden ajalta. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa ja panostamme jatkuvasti palvelumme kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Hyvä myyjäpalvelu on menestyksen perusta.

 

Oletko sinä palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja asiakasta kuunteleva myynnin ammattilainen? Tämä on mahdollisuus juuri sinulle. Kokemus talojen ja kotien myynnistä on eduksesi, mutta oikea asenne ja menestymisen nälkä on tärkein menestyksesi avain.

Kastellilla saat myytäväksesi markkinajohtajan tuotteet, osaavan ja kehittyvän organisaation tuen ja tarvittavan tuotekoulutuksen myyntityössä menestymisen varmistamiseksi.

Tule mukaamme markkinajohtajan joukkoihin!

Lisätietoja tehtävästä saat liiketoimintapäällikkö Kalle Junttilalta p. 050 566 4244. Vapaamuotoisen hakemuksesi voit lähettää 19.12.2021 mennessä Kallelle, kalle.junttila@kastelli.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan talokauppiaan löydyttyä.

 

Harjavalta -konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Hirsi-Kastelli-kauppias Jyväskylään

Jyväskylä
Keski-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus