Skip to main content

HR-sakkunnig

Sakkunnig- och kontorstjänster inom den svenska servicehelheten i fostrans- och utbildningssektorn söker en kunnig och inspirerad HR-sakkunnig.

Dina centrala uppgifter inbegriper personalplanering och -administration inom den svenska servicehelheten. Detta innebär bl a att du koordinerar och är delaktig i planeringen av rekryteringar för de olika verksamhetsområdena.

Till dina konkreta arbetsuppgifter hör även återkommande rapporteringar och att fungera som sakkunnig i frågor berörande utbildningslagstiftning och kollektivavtal.

Du arbetar tätt tillsammans med ledarna inom den svenska servicehelheten och har ett nära samarbete med sektorns stöd- och förvaltningstjänster samt med andra interna och externa nätverk, både finsk- och svenskspråkiga. En kännedom om hur utbildningen är organiserad inom kommunen är till stor hjälp i ditt arbete.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av HR-relaterade arbetsuppgifter och klarar av att självständigt planera och utveckla de egna arbetsuppgifterna. Till dina förtjänster hör att du kan arbeta med flera saker samtidigt och bibehålla fokus på det som är viktigt. En förmåga att uppfatta helheter hjälper dig i detta. Du kan anpassa din roll så att du kan ta dig an varierande arbetsuppgifter och fungera smidigt i olika arbetsgrupper.

En god kommunikationsförmåga och en serviceinriktad inställning är förutsättningar för att klara av dina uppgifter. Du behärskar datorer väl, och klarar av såväl vanliga Office-program som specifika elektroniska rekryteringssystem och personalregister.

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i en mångprofessionell arbetsgemenskap och tillgång till stadens mångsidiga personalförmåner.

Tjänsten börjar 1.11.2021 eller enligt överenskommelse.

Behörighetsvillkor: Lämplig högre högskole-examen

Utmärkta kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska

Vi förutsätter: goda ICT kunskaper, i synnerhet Excel.

Som merit räknas: Kännedom om den offentliga sektorn.

Yhteystiedot: Chef för sakkunnig- och kontorstjänster
Kristian Roos
tfn. 050 5747887
e-post kristian.roos@hel.fi
Työpaikan osoite: Töysägatan 2 D, 00510 HELSINKI
Palkkaus: 3717,16 €/mån
Työ alkaa: 1.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.10.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-04-387-21
Ilmoitus jätetty: 15.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

HR-sakkunnig

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus