Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IT-palvelupäällikkö, IT-etuusyksikkö

IT-palvelupäällikkö

Voisiko seuraava urasiirtosi olla IT-palvelupäällikön monipuolinen rooli? Haluaisitko päästä työskentelemään yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden puolesta?
Etsimme työkaveriksi ketterää palvelupäällikköä vastaamaan eläke- ja työkykyalueen järjestelmäkokonaisuudesta.

IT-palvelupäällikön rooli on monipuolinen ja työssä haasteita on aina tarjolla. Eläke- ja työkykyetuusjärjestelmien alueelle kuuluu paljon erilaisia etuuksia, joiden teknologiakirjo on hyvin laaja. Palvelupäällikkönä olet monessa mukana: vastuualueella on mm. käynnistymässä järjestelmäuudistus, jota kehitetään tiiviissä yhteistyössä tuoteomistajien, kehitystiimin ja muiden IT:n asiantuntijoiden kanssa. Olet myös keskeisessä roolissa tuotannon varmistamisessa. Palvelupäällikkönä vastaat myös alueesi palvelusopimusten täytäntöönpanosta, elinkaaren hallinnasta sekä kustannustehokkuudesta.

Toimintakulttuurimme on ketterä; kannustamme vahvasti itseohjautuvuuteen - meillä pääset vaikuttamaan ja ottamaan vastuuta. Käytännön työ tehdään tiimeissä, jotka vastaavat oman alueensa järjestelmäkokonaisuudesta, sen kehittämisestä ja ylläpidosta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme osaavan, uudistuvan ja ihmisläheisen työyhteisön, jossa voit haastaa osaamistasi ja kehittyä ammatillisesti. Meillä arvostetaan jatkuvaa kehittymistä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Odotamme sinulta
Koska tehtävä on laaja, odotamme sinulta kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä elämänkokemusta ylipäätään. Etsimme ihmistä, joka tietää millaista on kehittää tietojärjestelmiä. Jotta voit tehdä työsi IT-palvelupäällikkönä hyvin, on sinulle luontevaa kehittää ja ylläpitää yhteistyöverkostoa, jossa pääset tekemään toimivaa yhteistyötä eri tahojen kanssa. Hyvillä yhteistyötaidoilla on suuri merkitys siihen, miten viihdyt ja koet menestyväsi tehtävässä.

Teemme töitä tullaksemme aina vaan ketterämmiksi ja tehtävässä korostuukin ketterän mallin tunteminen sekä halu kehittää toimintatapoja paremmiksi.
 
Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Helena Lääperi ja Arto Tammelin sähköpostitse [email protected].

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 29.9.2022. Liitä hakemuksesi ja ansioluettelosi järjestelmään. Saat sähköpostilla kuittauksen hakemuksen saapumisesta.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Helena Lääperi ja Arto Tammelin sähköpostitse [email protected].
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.09.2022
Ilmoitus jätetty: 15.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11620100

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-palvelupäällikkö, IT-etuusyksikkö

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti