Skip to main content

Johdon assistentti - Sotkamo

Terrafame Oy on suomalainen vuonna 2015 perustettu monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Vuonna 2020 liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Etsimme nyt asiakkaallemme ylimmän johdon assistenttia rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa vastuullisesti tuotettujen akkukemikaalien avulla. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesästä 2021. Tehtävä on osa-aikainen ja siinä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Viikkotasolla tuntimäärä on noin 16-32 ja päivittäin se sijoittuu klo 7-18 välille, joten työ sopii myös opiskelijalle tai toisen työn rinnalle. Työnkuvaan on mahdollista yhdistää myös kaupallisten toimintojen, viestinnän ja henkilöstöhallinnon avustavia tehtäviä, jolloin viikkotuntimäärä on suurempi. 

Tehtäviisi kuuluvat

  • Ylimmän johdon assistentin tehtävät 
  • Päätöksentekoelinten kokouksien sihteerin tehtävät, ml. kokousten käytännön järjestelyt (kuten kokousten esityslistan ja -aineistojen kokoaminen ja lähettäminen osallistujille)
  • Tapaamisten kalenterointi
  • Viestintä ja esitysmateriaalien valmistelu
  • Asioiden valmistelu ja aikataulutus
  • Muut monipuoliset avustavat assistenttitehtävät  

Toivomme sinulta 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta vastaavista johdon assistentin tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta kuten HSO-sihteeri, tradenomi tms. Tehtävä edellyttää vahvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävässä tarvitaan myös käytännön asioiden kokonaisvaltaista hallintaa, vahvoja tietoteknisiä valmiuksia, luotettavuutta, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ennakoivaa tilannetajua sekä organisointi- ja priorisointikykyä. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työyhteisössä pääset osaksi aktiivista ja palveluhenkistä HR-tiimiä - käytännönläheinen ja kattava perehdytys sekä arjen tuki ovat lähellä. 

Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Terrafamelta henkilöstöjohtaja Heini Hämäläinen, puh. 040 7121 466.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.6.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Johdon assistentti - Sotkamo

88600 Sotkamo
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja