Skip to main content

Julkisivupesijöitä keikkatöihin

Etsimme asiakkaallemme Clean Steam Oy:lle

JULKISIVUPESIJÖITÄ Lahteen.

Tarjolla on useampi siivousalan keikkatyötehtävä Lahdessa ja mahdollisia keikkoja myös muille paikkakunnille, mikäli pystyt tekemään pidempää päivää. Mikäli omaat hyvän peruskunnon ja motivoituneen asenteen työntekoa kohtaan, olet etsimämme tekijä. Pääset tekemään töitä ilta/yöaikaan sopimuksen mukaan ja työpäivien kesto vaihtelee kohteittain.

Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävissä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työnkuvaan kuuluu erilaisten rakennusten ja alueiden julkisivupesua sekä kivetysten pesua. Osassa kohteista myös muita siivousalan tehtäviä, kuten ikkunoiden pesemistä.

Löytyykö sinulta?

- Oma-aloitteisuutta

- Hyvä peruskunto fyysiseen työhön

- Tuumasta toimeen -henkisyyttä

Tarjoamme sinulle:

- Työtunteja sopimuksen mukaan

- Hyvät työkaverit

- Joustavuutta työaikoihin

- Sopimuksen mukaisen tuntipalkkauksen

Keikkoja on kesän ajalle 2022.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, [email protected]

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Julkisivupesijöitä keikkatöihin

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti