Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kantotyöntekijöitä rakennustyömaalle

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Etsimme ahkeria ja omatoimisia kantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Kantotyöt ovat yleensä muutaman päivän pitusia keikkoja, mutta halutessa hyvälle tekijälle löytyy töitä myös muissa rakennustyömaan avustavissa tehtävissä.

Työ sisältää erilaisten rakennustarvikkeiden kantamista, suojauksia ja siistimistä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta rakennustehtävistä, hyvä kunto ja ahkeruus ovat valttikorttejasi tässä haussa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja täysi-ikäisyyttä.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12269021 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167, niin sovitaan haastatteluaika!

 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Kantotyöntekijöitä rakennustyömaalle

Hyvinkää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus