Skip to main content

Kehityspäällikkö, Alman vertailu- ja jakamistalouden palvelut

Haluaisitko olla mukana rakentamassa Suomen johtavaa vertaisvuokraamisen palvelua alusta loppuun? Etsimme nyt Kehityspäällikköä kehittämään Nettimökkiä ja Nettivuokrausta Alman vertailu- ja jakamistalouden palveluiden yksikköön.

Kehityspäällikön tehtävässä olet avainroolissa Nettimökin ja Nettivuokrauksen kehittämisessä. Muodostat tuotekehitystiimin yhdessä liiketoimintapäällikön ja UI/UX designerin kanssa sekä teet tiivistä yhteistyötä Tech Leadin ja sovelluskehittäjien kanssa. Tehtävässä vastaat palveluiden pienkehityksestä. Tule mukaan uuteen kuuden hengen tiimiimme kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ketterästä ohjelmistokehittämisestä
  • Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä: ohjaat off shore ohjelmistokehittäjiä
  • Ratkaisukeskeisestä työskentelyotetta ja vankkaa kykyä viedä asioita itsenäisesti eteenpäin
  • Olet innostunut tuotekehityksestä ja haluat kehittää käyttäjille parhaan käyttökokemuksen

Tarjoamme sinulle:

  • Työn “omien palveluiden” parissa, joita pääset jatkuvasti kehittämään
  • Kasvavan tiimin, joka koostuu iloisista ja startup-henkisistä tekijöistä
  • Yhteisön, joka koostuu yli 300 tuotekehityksen ammattilaisesta myös kv-tasolla
  • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
  • Modernit työtilat Alma-talossa Töölönlahdella sekä joustavat etätyömahdollisuudet

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 30.1.2022. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintapäällikkö Linda Tverin puh. 040 5692856. Parhaiten Lindan tavoitat 14.1.2022 kello 10-11 tai 19.1.2022 kello 14-15 tai 24.1.2022 kello 15-16 tai sähköpostitse osoitteesta linda.tverin@almamedia.fi.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Kehityspäällikkö, Alman vertailu- ja jakamistalouden palvelut

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus