Skip to main content

Kesätyöntekijä Vantaan leipomon kunnossapitoasentajaksi

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme sinuaKesätyöntekijä Vantaan leipomon kunnossapitoasentajaksi

Haemme Vantaan leipomoon kunnossapitoasentajaa kesätyöhön. Kunnossapitoasentajan työ pitää sisällään elintarviketeollisuuden asennus- ja kunnossapitotöitä, esimerkiksi tuotantolaitteiston toimintahäiriöiden vianselvitystä ja huoltoja. Tehtävä on määräaikainen toukokuun lopusta elokuun puoleen väliin asti ja työaika on 40 h/vko. Kunnossapitoasentajan työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Kurkkaa vielä tästä, millaista työ leipomoillamme on!

Miksi Fazer Leipomot?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset kehittymään ja tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun sekä herkulliset henkilöstöedut! Aikaisemmat kesäfazerilaiset ovat kokeneet työskentelyn olevan rentoa ja mukavaa. Työilmapiiri on koettu todella hyväksi, ja yhteistyön tekeminen on sujunut todella helposti. Kesäfazerilaisia on perehdytetty työhön esimerkin kautta, painottamalla turvallisia työtapoja.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavaa, oma-aloitteista sekä yhteistyökykyistä kesäkunnossapitoasentajaa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai olet pian päättämässä opintojasi (esimerkiksi kunnossapitoasentajana, sähkö- tai automaatioasentajana, koneistajana tai muulla teknisellä alalla). Hitsaus-, sorvaus- ja työstötaidot katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on motivaatiosi uuden oppimiseen!

Huomioithan, että tehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 11.4. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tarkkailethan siis sähköpostiasi sekä puhelintasi yhteydenottomme varalta, ettei herkullinen kesätyömahdollisuus mene sivu suun!

Tarkistathan, että kulkuyhteytesi Vantaan Vaaralaan (Fazerintie 6, 01230 Vantaa) ovat kunnossa (aamuvuorot voivat alkaa jo klo 6). Huomioithan, että tehtävä on luonteeltaan määräaikainen kesäsijaisuus, joten edellytämme valitulta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä.

Kysy meiltä lisää lähettämällä sähköpostia rekrytointi@fazer.com.

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Matkalla Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Seuraa fazerilaisten hetkiä Facebookissa ja Instragramissa:
#omannäköinenelämä #fazermoment #northernmagicmadereal #töissäfazerilla

Kesätyöntekijä Vantaan leipomon kunnossapitoasentajaksi

Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 31.03.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus