Skip to main content

Kokenut rakennussiivooja

Etsimme nyt KOKENUTTA RAKENUSSIIVOOJAA asiakkaallemme Kuopioon!

Työtehtäviisi kuuluvat uudiskohteen loppusiivoustyöt, kuten yläpölyjen ja tahrojen poistot, ikkunan pesut, sekä muun rakennuksen aikaisesta työstä aiheutuneen pölyn ja lian poisto. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta loppusiivouksista ja omaat työtä pelkäämättömän ja ahkeran asenteen! Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta mikäli sinulla ei tällaista ole autamme sinua sen hankinnassa.

Tämä työ tarjoaa oivan tilaisuuden kasvattaa omaa kuntoa, joten sinulla jää vapaa-ajallasi aikaa muuhunkin kuin treenaamiseen!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä ja projekti kestää koko kesän. Projektin valmistuessa, sinun on mahdollista siirtyä seuraaviin työkohteisiin asiakkaallamme!

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
Rosa Pitkänen 040 481 1405

kuopio@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.
Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Kokenut rakennussiivooja

Sihti
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Sihti
Kuopio
Sihti
Oulu
Sihti
Ylöjärvi