Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneasentaja

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? — Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamolle Koneasentajaa

Sinun roolisi Nesteen matkassa

Koneasentajan työtehtäviin kuuluvat jalostamolla mm. käytettävien pumppujen, kompressoreiden ja turbiinien monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Koneasentajana vastaat töiden laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteuttamisesta yhdessä muiden asentajien, operoinnin sekä palvelutoimittajien kanssa. Tehtävä vaatii moninaista osaamista ja pääset aitiopaikalle seuraamaan oman ammattialan asiantuntijoita, niin tuotannon kuin omaisuudenhallinnan osalta. Tehtävässä pääset osallistumaan päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Vastuukenttä on laaja ja sitä myöten työpäivien sisällöt hyvinkin vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Keskeiset tehtäväsi roolissa ovat:

 • Suoritat töitäsi niin ryhmässä kuin itsenäisesti riippuen tarpeesta ja tilanteesta
 • Vastaat töiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta suorittamisesta omalla vastuualueella
 • Suoritat vianetsintää, analysointia, korjaustöitä, sekä koeajoja ja käyttöönottoja
 • Tulet olemaan osa konekunnossapidon ryhmää, johon kuuluu muita koneasentajia, työnvalvojia ja työnsuunnittelijoita
 • Toimit esimerkkinä turvallisuusasioissa puuttumalla epäkohtiin ja kehittämällä toimintaa systemaattisesti
 • Olet oma-aloitteinen ja varmistat myös henkilökohtaisesti, että työhön liittyvät lainsäädännölliset vaatimukset ja pätevyydet ovat ajan tasalla

Menestyksen avaimet tehtävään
 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

 • Soveltuvaa ammatillista perustutkintoa (esim. koneala) ja/tai aiempaa kokemusta koneasennustehtävistä sekä pyörivien laitteiden huoltotöistä
 • Turvallisuuskeskeinen asenne
 • Halu kehittää itseäsi uudessa tehtävässä
 • Hyvä osaaminen tietojärjestelmien käytössä (kunnossapitojärjestelmän käyttö ja dokumenttien luku)
 • B-ajokortti

Arvostamme myös:

 • Hitsaustaitoa
 • Koneistustaitoa
 • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä pääset kehittämään omaa ja organisaatiosi teknistä osaamista.

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä arkisin klo 11-13:

Konetyönjohtaja Patrik Knuutila, 050 458 2740 tai patrik.knuutila@neste.com
Ryhmäpäällikkö Jouni Paakkonen, 050 458 0800 tai jouni.paakkonen@neste.com

Hakuaika päättyy 19.9.2021.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi.

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Koneasentaja

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus