Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Korjaamopäällikkö K-Auto, Audi Center Helsinki

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja osaavan korjaamopäällikön vahvistamaan sekä johtamaan Audi Center Helsingin korjaamotoimintoja. Tulosvastuun lisäksi tehtävään kuuluu mm. asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja henkilöstön johtaminen. Korjaamopäällikön tehtävässä toimit itsenäisesti oman vastuualueesi esimiehenä mutta myös vahvassa yhteistyössä toimipisteen muiden esimiesten kanssa.

Olet autokorjaamoalan ammattilainen, jolle on kertynyt vahva kokemus esimiestehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä johtamis- ja esimiestaitoja. Järjestelmällisyys ja muutoksen johtaminen ovat myös osa sinua. Tärkeä osa toimenkuvaasi on uusien toimintamallien ja palveluiden kehittämistyöhön osallistuminen ja toimeenpano asiakasrajapinnassa. Koet haasteelliset asiakaspalvelutilanteet omaksesi ja sinulle ja tiimillesi on kunnia-asia hoitaa ne hyvin.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa/valmistavaa AMK koulutusta
- kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä
- esimieskokemusta ja autoalan työehtosopimusten tuntemusta
- korjaamoalan työkokemusta
- kykyä johtaa ja innostaa muita
- iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa huippubrändien kanssa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa (tiistai ja torstai iltapäivisin klo: 14-15) aluepäällikkö Mika Pankinaho, p.0503905320

Lähetä hakemuksesi 14.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo ennen määräajan päättymistä joten toimithan nopeasti.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä

Korjaamopäällikkö K-Auto, Audi Center Helsinki

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus