Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kunnossapitoasentaja, Hihna-Pepe Oy

Hihna-Pepe Oy valmistaa ja asentaa kuljetin- ja voimansiirtohihnoja. Pitkäaikainen kokemus koneiden ja laitteiden kunnossapidosta ja rakentamisesta antaa vankan taustan toiminnalle. Meidät tunnetaan työn korkeasta laadusta ja joustavasta toiminnasta. Katso lisää osoitteesta https://www.hihnapepe.fi/.
 
Haemme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJIA huolto- ja kunnossapitotehtäviin pitkäaikaisiin työsuhteisiin Turkuun. Avoimena on kaksi paikkaa, toinen päivätyöhön ja toinen kolmivuorotyöhön. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa asiakkaiden tehtailla. Lisäksi kolmivuorotyöhön sisältyy päivystysvuoro aina kolmen viikon välein perjantain ja sunnuntain välisenä aikana.

Tehtävässä vastaat erilaisten tuotantokoneiden ja laitteiden, kuten kuljettimien, leikkureiden ja pakkauskoneiden vian etsinnästä, huolloista ja korjauksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö/automaatioalan koulutusta, mekaniikan tuntemusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta itsenäistä ja itseohjautuvaa asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Hakijoilta edellytetään myös oman auton käyttömahdollisuutta vaihtelevien työkohteiden takia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/12923. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8-16, puh. 050 411 0348.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Lotta Alhonen 050 411 0348
Työpaikan osoite: 20300 TURKU
Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.05.2021
Ilmoitus jätetty: 12.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kunnossapitoasentaja, Hihna-Pepe Oy

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 27.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus