Skip to main content

Kunnossapitohenkilö Lindström Oy:lle Hollolaan

Kunnossapitohenkilö Lindström Oy:lle

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Olemme yksi Suomen vanhimmista yrityksistä, jolla on takanaan jo yli 170 vuoden mittainen historia. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen – tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 23 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 4600 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. 

Etsimme asiakasyrityksellemme Lindström Oy:lle Hollolaan kunnossapitohenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen tulevalle kesälle. Työ on kolmivuorotyötä ja työaika on 37,5 tuntia viikossa. Töiden aloitus on mahdollisimman pian ja työt jatkuvat elokuun loppuun asti.

Työnkuva

Kunnossapitohenkilön tehtäviin kuuluu koneiden, laitteiden ja kiinteistön ennakkohuolto, konehäiriöiden poisto, koneiden korjaus sekä tuotantoprosessin ja viimeistelylaadun seuranta.

Odotamme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta tehdasympäristössä toimimisesta

- Aikaisempaa kokemusta kunnossapitäjän tehtävistä

- Työturvallisuuskorttia ja sähkötyöturvallisuuskorttia SFS 6002. Tulityökortti katsotaan myöskin eduksi.

- Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

Eduksi katsomme työtä tukevan ammatillisen koulutuksen tai muut lisäkoulutukset. Ammatillinen koulutus voi olla esimerkiksi sähkö-, lvi-, automaatio- tai koneasentaja tai muu tekninen koulutus.

Tarjoamme

- Itsenäisen ja monipuolisen työn osana toimivaa ja ammattitaitoista tiimiä

- Mielenkiintoisen ja positiivisen työympäristön

- Mahdollisuuden näyttää osaamistasi hyvällä työnantajalla

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy alan TES:in mukaan.

Muuta

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Kunnossapitohenkilö Lindström Oy:lle Hollolaan

Eezy Oyj
15870 Hollola
Lahti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja