Skip to main content

Laatoittaja Tampereen alueelle

Laatoittaja Tampereen alueelle

Etsimme asiakkaallemme laatoittajaa märkä- ja välitila sekä huoneistolaatoitusten pariin. Työkohteet ovat sekä saneeraus että uudiskohteita. Työskentelyä on siis mahdollista kohdentaa oman mielenkiinnon ja osaamisesi mukaan.

Itse laatoituksen lisäksi odotamme aikaisempaa kokemusta erityisesti märkätilojen pohjien sekä kaatojen teosta. Työkohteesta riippuen tehtäviin voi kuulua kaikki pohjatyöt sekä seinä- ja lattialaatoitukset tai vaihtoehtoisesti pelkät lattialaatoitukset jo valmiiksi tehdyille pohjille.

Etsimämme tekijä on tarkka työjäljestään ja kykenee ainakin enimmiltä osin itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeintä ei kuitenkaan ole kokemusvuosien määrä vaan halu hoitaa työt hyvin loppuun asti ja aito kiinnostus laatoitustöitä kohtaan. Kerro meille osaamisesi ja osaamme tarjota juuri sinulle sopivaa työkohdetta.

Työssä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työn kesto alkuun 2-3kk, mutta osaava tekijä työllistyy tämän jälkeen saman asiakkaan muihin kohteisiin ja mahdollisuus pitkäänkin pestiin on olemassa.

Lisätietojaarkisin klo 8-16 Ari Kasurinen 0503141823 tai
ari.kasurinen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!