Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laitoshuoltaja HUS Asvia

Haemme laitoshuoltajaa Espoon sairaalaan.
Laitoshuoltaja osallistuu sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin, joilla taataan korkea hygieniataso puhtaassa ja siistissä hoitoympäristössä. Lisäksi tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen ruokahuollon avustavia tehtäviä ja muita laitoshygieniapalveluja.

 Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus, valmiudet työskennellä tiimissä sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen laitoshuoltajan työhön ja sen laadun kehittämiseen. Työtehtävissä tarvitaan hygieniapassia.

 Laitoshuoltajan työ on 3-vuorotyötä.

 Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä. Noudatamme 6 kuukauden mittaista koeaikaa.
Tervetuloa työkaveriksemme!

 HUS Asvia on alansa halutuin yhteistyökumppani ja edelläkävijä terveydenhuollon tukipalveluiden kehittämisessä. Monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää laitoshuoltopalvelut, potilas ja henkilöstöruokailupalvelut sekä asiointi-, tekstinkäsittely-, henkilöstö- ja talouspalvelut. Olemme sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden luotettava kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa vaikuttavilla ja laadukkailla palveluilla, merkittävänä osana potilaan hoitoketjua. Joukossamme on 3300 osaajaa ja olemme osa HUS-kuntayhtymää.

Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto.

 Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Palveluesimies Jenny Uitto p. 050 4284 932
Työpaikan osoite: 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: KVTES
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.05.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 28.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Laitoshuoltaja HUS Asvia

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja