Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leipomotyöntekijöitä Vuohelan leipomoon

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua
Leipomotyöntekijä

Haemme nyt Lahdessa sijaitsevaan Vuohelan leipomoomme leipomotyöntekijöitä  kokoaikaisiin (40 t/vko), osa-aikaisiin (8 t/vko) ja vaihtelevaa työaikaa tekeviin (0-40 t/vko)  vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin alkaen elo-syyskuussa 2021.

Työtehtävät käsittävät erilaisia leivonta-ja pakkaustehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa klo 6-14 ja klo 14-22 välillä. 

Miksi Fazer Leipomot?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun!

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia sekä yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Leipomoalan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävät edellyttävät vuorotyövalmiutta.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 1.8.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kirjoitathan hakemuksen lisätietoihin tarkemman hakutoiveesi ja mille ajalle haluaisit mahdollisen määräaikaisen tehtävän. Kerrothan myös, haetko ensisijaisesti kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Lisätietoja tehtävistä antaa 2. – 9.7. Jukka Tarvainen, puh. 040-7715533 (jukka.tarvainen@fazer.com) ja 12. – 30.7. Esko Blomerus, puh. 044-7215076 (esko.blomerus@fazer.com).  Valinnat avautuviin tehtäviin tehdään elokuussa ja niistä ilmoitetaan hakijoille mahdollisimman pian valintojen jälkeen. 

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Matkalla Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Leipomotyöntekijöitä Vuohelan leipomoon

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus