Skip to main content

Lihaosaston vastaava (37,5 h/vko) K-Citymarket Kerava

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan huippujoukkoomme.

Etsimme joukkoomme lihaosaston vastaavaa vakituiseen työsuhteeseen (37,5 h/vko) K-Citymarket Keravalle. Lihaosaston vastaavana vastaat osastosi kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja kehittyä mukanamme kaupan alan huippuosaajaksi.

K-Citymarket Kerava on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Citymarket.
Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Meiltä löytyvät niin dry aged kaappi kuin kaasupakkauskone.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme kokemusta kaupan järjestelmien tuntemisesta sekä aidosta kiinnostuksesta kaupan alaa kohtaan. Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.

Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Emme hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kehittää jatkuvasti osastoasi, kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana oman osastosi erinomaisen kauppakunnon.

Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita osastosi jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme sinulta:
- avointa, positiivista ja iloista asiakaspalveluasennetta
- työtä pelkäämätöntä joustavaa asennetta
- päivittäistavarakaupan kokemusta
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- halua ja ideoita joilla kehittää jo nyt korkealuokkaista lihaosastoamme
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- lihan- ja kalankäsittelytaitoja
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:
- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan sekä rennon ja hauskan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
- K-ryhmän ostoedun

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi 27.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Lihaosaston vastaava (37,5 h/vko) K-Citymarket Kerava

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Kerava
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus