Skip to main content

Liiketoimintajohtaja

Laatukeskus on vuonna 1966 perustettu organisaatio, jonka sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, Suomen Laatuyhdistys ry. Yhdistykseen kuuluu noin 450 jäsenorganisaatiota. Jäsenille sekä muille laatuammattilaisille ja -vaikuttajille ympäri Suomen on tarjolla tietoa, uusia näkökulmia, koulutuksia ja tapahtumia laadun ja osaamisen kehittämiseen. Laatukeskuksen tavoitteena on menestyvä Suomi, joka perustuu siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita. Laatuyhdistys on järjestänyt European Foundation for Quality Management -mallin (EFQM) pohjalta Suomen laatupalkinto -arviointia vuodesta 1991 lähtien. Vuonna 2021 palkitaan ensimmäistä kertaa EFQM-mallilla arvioidut kiertotalouden parhaat organisaatiot.

Haemme nyt joukkoomme uutta

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

vastaamaan kiertotalouteen liittyvien palveluiden myynnistä ja kehittämisestä. Tehtävääsi kuuluvat myös verkostojen kasvattaminen sekä tuloksekkaan yhteistyön rakentaminen yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Odotamme sinulta

  • ratkaisumyynnin lainalaisuuksien tuntemista ja kokemusta palveluiden myymisestä
  • halua ja kykyä perehtyä asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin ja luoda asiakkaalle niiden kautta tarvetta ratkaisuillemme
  • kykyä konkretisoida abstraktia palveluliiketoimintaa konkreettisiksi asiakashyödyiksi
  • innostusta ja motivaatiota uuden liiketoiminta-alueen kaupallistamiseen ja kehittämiseen
  • myyntihenkisyyttä ja intoa asiakastyöhön
  • hyvää johtamistaitoa ja sosiaalista pelisilmää
  • nöyrää mutta nöyristelemätöntä asennetta

Olet positiivinen, tuloshakuinen ja yhteistyötaitoinen. Osaat konkretisoida asiakashyödyt ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Vahvan ratkaisumyyntitaustasi kautta ymmärrät, kuinka määrätietoisen asiakastyön kautta uusi liiketoiminta saadaan kasvuun. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielten kirjallista ja suullista osaamista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Liiketoimintajohtajana raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut johtoryhmään. Kumppaneitasi ovat ammattitaitoiset kollegasi sekä vahva jäsenverkostomme. Tehtävän sijainti on Espoon Keilaniemi, mutta tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä uuden liiketoimintakonseptin myynnin ja kehittämisen parissa. Pienessä organisaatiossamme on hyvä henki ja tekemisen meininki, ja luotsaamme yhdessä Laatukeskusta uuteen aikaan. Työsi tulokset näkyvät nopeasti ja pääset osaltasi sitouttamaan asiakkaitasi löytämään uusia kilpailuetuja konkreettisesti ympäristöä ja resursseja säästäen. Työskentelet yhdessä toimialojensa huippuihin kuuluvien jäsenyritystemme kanssa mielenkiintoisessa ja vaativassa tehtävässä yrityksemme keskeisellä paikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen p. 044 738 8988, parhaiten tavoitettavissa ti 14.9.2021 klo 16-17 ja ke 22.9.2021 klo 9-10. Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi osoitteessa www.arespartners.fi avoimien työpaikkojen linkin kautta viimeistään su 26.9.2021 mennessä.

Liiketoimintajohtaja

Laatukeskus
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus