Skip to main content

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa yli 100-vuotiasta, edelleen rohkeasti kehittyvää perheyhtiö Wihuria. Toimimme niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Vakavaraisena suomalaisena perheyrityksenä katsomme asioita pitkällä tähtäimellä. Edustamme markkinoiden parhaita brändejä ja olemme hyvin ylpeitä niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämme. Työllistämme yli 500 eri alojen asiantuntijaa ympäri Suomea.

Etsimme joukkoomme useita taitavia

MEKAANIKKOJA

Vantaalle, Riihimäelle ja Lempäälään.

Mekaanikkona keskityt ensisijaisesti joko John Deere tai Bobcat-merkkisten ympäristönhoito- ja maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustehtäviin, sekä uusien laitteiden varusteluihin. Ensisijaisten tehtävien lisäksi otat haltuun myös muita merkkejä, kuten Wihurin oman Wille-ympäristönhoitokoneen.

Käsillä tekeminen on sinulle luontaista, etkä kaihda tietotekniikkaa ja eri päätteillä työskentelyä. Tavoitteenasi on auttaa asiakasta suoriutumaan töistään tehokkaasti ja kannattavasti. 

Tehtävässä pääset hyödyntämään nykyaikaisia ja moderneja diagnostiikkajärjestelmiä, laadukkaiden tuotteiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä työnjohdon, teknisen tuen, varaosa- ja konemyyjien kanssa. Onnistut työssäsi itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteesi ansiosta. Olet ammattitaitoisen tiimimme jäsen, mikä tarkoittaa meillä sitä, että tukea ja opastusta on aina saatavilla. 

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Meille on tärkeää huolehtia työntekijöidemme turvallisuudesta. Haluammekin luoda sinulle ympäristön, josta jokainen meistä pääsee työpäivän jälkeen ehjänä kotiin.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • mekaniikan tuntemusta
  • halua kehittyä ja oppia uutta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen kirjallista osaamista

Katsomme eduksi sähkötekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta. Hydrauliikan hallitseminen ja C-ajokortti ovat hyvää plussaa, mutta eivät välttämättömiä.  

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Vantaa: työnjohtajamme Mika Jokinen (mika.jokinen@wihuri.fi) puh. 0406214294 tai Timi Murto (timi.murto@wihuri.fi) puh. 0401582158
Riihimäki: työnjohtajamme Timo Eskola (timo.eskola@wihuri.fi) puh. 0406209652
Lempäälä: työnjohtajamme Konsta Nieminen (konsta.nieminen@wihuri.fi) puh. 0403593749

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.9.2022 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaanikko

Vantaa
Riihimäki
37500 Lempäälä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti