Skip to main content

Myyjä (15-25 h/vko) K-Supermarket Postitalo, Helsinki

Hakuaika alkaa: 12.08.2022
Hakuaika päättyy: 31.08.2022

Etsimme kaupan töistä innostunutta henkilöä huippujengiin.

K-supermarket Postitalo on Suuri 2000 m2 ruokakauppa, joka sijaitsee vain 88 m päässä Helsingin rautatieasemalta. Helsingin ykköspaikalla oleva K-Supermarket tarjoaa yli 18000 tuotetta ja on auki päivittäin klo 23:00 saakka.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, rennossa ilmapiirissä, tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Asiakaskokemus on keskiössä kaikessa mitä teemme.

Hyvää Ruokaa – Suurella Sydämellä!

Etsimme ruokakaupasta ja asiakaspalvelusta innostunutta myyjää monipuolisiin kaupan työtehtäviin, ensisijaisesti kassatyöskentelyyn. Kokemus tai koulutus kaupan alasta, asiakaspalvelusta tai myyntityöstä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Tärkeintä on asenne ja kiinnostus sekä halu oppia. Kauppa on auki vuoden jokaisena päivänä laajoin aukioloin. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, mutta toivomme, että olet valmis tekemään töitä kaikkina viikonpäivinä niin aamu- kuin iltavuoroissakin.

Odotamme sinulta:
- innokasta asennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- halua oppia uutta
- ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielen taitoa (englanti ja ruotsi on plussaa)
- vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- mahdollisuuden kehittää kauppaa
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa diplomikauppias Mikko Länsiluoto, puh 040 721 6081.
Lähetä hakemuksesi pian tai viimeistään 31.8.2022 osoitteeseen [email protected]. Käynnistämme haastattelut heti ja teemme työsopimuksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (15-25 h/vko) K-Supermarket Postitalo, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti