Skip to main content

Myyjä (20-35h/vko) K-Market Vesala, Helsinki

Hakuaika alkaa: 10.08.2022
Hakuaika päättyy: 22.08.2022

Myyjä (20-35h/vko) K-Market Vesala, Helsinki

Kompakti kauppamme sijaitsee keskellä monipuolisia asiakkaita Helsingin ja Vantaan rajalla. Kauppamme tarjoa alueemme asiakkaille kattavan valikoiman ja helpon asioinnin. Kaupassa me kaikki teemme kaikkia monipuolisia kaupantöitä.

Mitä me uudelta työkaverilta odotamme,

työkokemusta asiakaspalvelusta kaupan kiireisessä arjessa, kokemusta ja ajattelua myynnin kehittämisestä, erilaisten järjestelmien sujuva käyttö, oma-aloitteisuus tehtävien hoidossa sekä sujuvaa Suomenkielentaitoa. Eduksi luetaan K-ryhmän aikaisemmin työskentely. Menestyksen työssä varmistaa aito välittäminen työkavereiden sekä asiakkaidemme tyytyväisyydestä!

Jos olet aikaisemmin työskennellyt huoltoasemalla tai vastaavassa paikassa. Saatat olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme kaikille uusille työkavereillemme kunnollisen opastuksen ja perehdytyksen meihin ja meidän tapoihimme. Kehitämme jatkuvasti henkilökuntamme taitoja ja odotamme kaikilta halua oppia uutta.

Kauppapaikkaan olemme päässeet tutustumaan vasta muutamia kuukausia, joten nyt haettava henkilö pääse heti mukaan kehittämään alueen parasta kauppaa.

Kauppa sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Mm. hyvien bussiyhteyksien varrella, metroasema on n.15min kävelymatkan päässä ja henkilökunnalla on käytössä parkkipaikka omille autoille.

Palkkauksessa noudatamme kaupanalan TES:n palkkausta ja etuihin kuuluu K-Ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut.

Työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaan.

Kysymyksiin ja lisätietopyyntöihin saat vastauksia Kauppias Pasi Kemppaiselta. Soittamalla arkisin klo:8-17:00 040-5212537 tai sähköpostilla [email protected].

Jos avoin mahdollisuus ja K-Market Vesala kiinnostavat sinua, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si 22.8.22 mennessä Pasille ositteeseen [email protected].

Haastattelemme hakijoita haun aikana, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (20-35h/vko) K-Market Vesala, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti