Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Myyjä

Hei sinä valovoimainen myyntistara! Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla auttamassa ihmisiä antamalla vinkkejä ja ratkaisuja sekä näköön että ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä? Houkutteletko positiivisuudellasi asiakkaita liikkeeseen? Onko sinulle sydämen asia, että asiakas lähtee liikkeestä iloisena ja uudistuneena?

Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö! Haemme nyt HUIPPUMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Ratinan ostoskeskuksen iloiseen tiimiin.

Toivomme sinulta vahvaa myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, halua ja kykyä asiantuntevaan sekä laadukkaaseen myyntityöhön sekä positiivista ja energistä asennetta. Sinulla on silmää tyylille etkä ujostele kartoittaa asiakkaan toiveita. Toimit asiakaspalvelutilanteessa sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Iloinen ja ratkaisukeskeinen asenteesi on myös tärkeä tekijä valinnassamme. Toivomme sinulta myös halua ja mahdollisuutta ajoittain tukea muita Tampereen seudun Synsam -liikkeitämme.

Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja mukavan työporukan!

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:n palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@synsam.fi, kuitenkin viimeistään 23.5.2021 mennessä, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa liikevastaava Aune Sirviö, puh. +358 503385986 tai sähköpostitse aune.sirvio@synsam.fi.

Katso myös www.synsam.fi

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista n. 30 on Suomessa.

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Myyjä

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus