Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjä (keikkatyö), Kuusamo

Oletko luonnollisen ja aidon asiakaspalveluotteen omaava kaupan alan työtehtävien helmi tai tuleva tähti?

Etsimme Kuusamoon

MYYJÄÄ

Myyjänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä – saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Työtehtäviisi kuuluu hyllytyksen sekä kassan työtehtävien lisäksi asiakkaiden neuvonta ja palvelu, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

Tässä tehtävässä työskentelykohteenasi on Kuusamon K-Citymarket. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisessa ympäristössä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin! Myyjänä K-Citymarketissa olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen ja rahastustilanteen luomisesta, sekä hyllyttäjänä vastaat tehokkaasta ja ripeästä kuorman purusta sekä hyllyttämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Ymmärrät myös mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Sekä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla K-Citymarketin tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,38–12,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Edellytämme sinulta

Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
Aikaisempaa asiakaspalvelu ja kassatyöskentely kokemusta
Joustavuutta työvuorojen suhteen ja hyvää käytettävyyttä
Kiinnostusta sekä hyllytykseen että kassatyöhön
Vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan

Arvostamme

Kaupan alan kokemusta
Aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupoissa työskentelystä
Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!

Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni

Kassamyyjä (keikkatyö), Kuusamo

Pohjois-Pohjanmaa
Kuusamo
Vuokratyö

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus