Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä, K-Market Karpalo, Pertunmaa

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme innostunutta myyjää huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Karpalossa ylittää asiakkaidemme odotukset!

Tehtävä on määräaikainen, alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vuoden loppuun, mahdollisesti jatkuen keikkaluontoisena pidempään. Työtä on tarjolla vähintään 15 tuntia viikossa.

Iloisen asiakaspalveluasenteen sekä reippaan työotteen lisäksi kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Lisäksi eduksi katsotaan ravintola-alan kokemus, sillä tulet työskentelemään myös palvelutorilla.

Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen sekä palvelutoriin. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Edellytämme sinulta

iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
vaihtelevat ja monipuoliset työajat
mukavat työkaverit ja tiimin tuen
mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja

Marjo Väätäinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
+358 44 4204 220
marjo.vaatainen@staffpoint.fi

Myyjä, K-Market Karpalo, Pertunmaa

Etelä-Savo
Keski-Suomi
19650 Joutsa
Vuokratyö, Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus