Skip to main content

Myyjä, Sale Haukiluoma

Haemme Sale Haukiluomaan Tampereelle

MYYJÄÄ

vakituiseen (20 h/vko) työsuhteeseen.

Sale Haukiluoma on monien mahdollisuuksien Sale. Haukiluoma on jatkuvasti kasvava asuinalue ja haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ruokakaupan, jossa arjen asiointi on helppoa! Tule mukaan osaksi lähiön herkkukaupan rakentamista! Myymälämme on uusittu vuonna 2021 ja myymälästämme löytyy ruokakaupan palveluiden lisäksi Veikkauksen myyntipiste sekä Postin pakettiautomaatti!

Toivomme sinulta:

  • asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
  • intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.

Kuulostaako Sinulta? Emme pistä pahaksi, vaikka kokemustakin löytyisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Joonas Mäkinen, puh. 010 767 2072.

Haethan tehtävään viimeistään torstaina 27.1.2022.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.

Myyjä, Sale Haukiluoma

Pirkanmaa
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus