Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä Täyskuidulle!

Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Oletko jo myynnistä kokemusta omaava tekijä ja haluat kehittää myyntiosaamistasi edelleen? Meillä on sinulle töitä!

Me Rainmakerillä etsimme nyt vahvistuksia täysin uuteen Rainmakerin ja Täyskuidun myyntitiimiin Helsinkiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista, mutta osa-aikaisuus on mahdollista ensimmäisen kahden viikon koulutusjakson jälkeen. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi sen mukaisesti, miten asiakkaita parhaiten tavoitat – työajat sijoittuvat pääasiassa päiväaikaan ma-la päiviin. Tässä työssä sinulla on hyvät mahdollisuudet kerryttää arvokasta myyntikokemusta ja tienata samalla hyvin.  Ensimmäisen 3kk:n ajaksi tarjoamme sinulle 14€/h takuupalkan, jonka aikana pystyt jo kerryttämään myynneistä provisioita. 3kk:n jälkeen pohjapalkka tulee olemaan 12,65€/h ja omaan myyntisuoritukseen pohjautuvan provision osuus kokonaisansioista kasvaa merkittävästi! Keskimääräinen ansiotaso tässä työssä on n. 3000€/kk, mutta ansaintamahdollisuudet ovat rajattomat kun myyntihanat ovat auki.

 

Täyskuitu

Täyskuitu tarjoaa asiakkailleen nopeinta, varminta ja helpointa valokuituyhteyttä kotiin. Täyskuidun tuotteilla on erinomainen myyntipotentiaali ja siksi se on myös tuotteena erinomainen mahdollisuus omaan sekä tiimin menestykseen. Täyskuitua tarjotaan pääasiassa omakoti- ja rivitaloyhtiöihin. Pääset tutustumaan Täyskuituun osoitteessa: https://tayskuitu.fi/

Täyskuidun myyjänä

vastaat valokuituliittymien tarjoamisesta kotitalouskiinteistöjen ja taloyhtiöiden päättäjille, pääasiassa omakoti- ja rivitaloyhtiöihin. Vastaat itsenäisesti myynnin koko elinkaaresta, jossa lähdetään liikkeelle sopivan myyntialueen kartoituksesta, edeten valittujen alueiden ennakkomarkkinointiin sekä itse potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin, jota tehdään pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Tilannekohtaisesti voimme toteuttaa myös asiakaskäyntejä sovittuina ajankohtina.

Arvostamme uusilta myyjiltämme aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä, tavoitteellista ja innostunutta asennetta myyntiin. Aiempi myynti kokemus ei ole edellystys tehtävään valituksi tulemiseen. Valokuidun myynnissä tarvitset sopivasti tahdikkuutta ja hienovaraisuutta, sillä myymäsi täyskuidun tuotteet ja paketit saattavat olla asiakkaille merkittäviä päätöksiä. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, joiden myötä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä valokuitumyynnin ammattilaiseksi.

Täyskuidun myyntityö tarjoaa sinulle kattavan koulutuksen ja hyvät eväät menestyä myyjänä mielenkiintoisen ja hyviä etuja tarjoavan valokuitutuotteen parissa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa ja alun perehtymisen jälkeen suhtaudumme myös joustavasti etätyötoiveisiin. 

Kiinnostuitko?  

Olen Tanja Rainmakerilta ja haastattelen ihmisiä tehtävään jo hakuaikana. Voit olla yhteydessä minuun Whatsappin kautta tai soittamalla minulle numeroon 0405478851. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Helsinki Aloitus: 18.10.2021 Työajat: 25-37,5h/vko (09:00-20:00 välissä)  Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva Palkka: Takuupalkka ensimmäiset 3kk 14€/h + provisio, jonka jälkeen pohjapalkka on 12,65€/h + provisiot. Keskimääräinen ansiotaso n 3000€/kk. 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti