Skip to main content

Myynnin kehittämisen asiantuntija

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.com

 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

 

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 400 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

 

Haemme nyt Metsä Fibre myynnin palvelutoimintoon

 

MYYNNIN KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Millainen työ sinua odottaa?

 

Myynnin kehityksen asiantuntijana tehtäviisi kuuluu:

  • Myynnin järjestelmien hallinta
  • Myynnin järjestelmien kehittäminen, testaaminen ja käyttöönotto
  • Järjestelmäkoulutukset myyntihenkilöstölle
  • Asiakas master datan hallinnointi
  • Myynnin kehitysprojektien tukeminen
  • Toimintatapaohjeiden päivittäminen
  • Myyntiprosessien suorituskykymittareiden raportointi

Myynnin kehittämisen asiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä koko myyntitiimin kanssa. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi, olla mukana metsäteollisuuden kehityksen kärjessä ja kehittyä yhdessä muun organisaation kanssa arvostetussa suomalaisessa metsäteollisuuskonsernissa. Työpisteesi sijaitsee jollakin Metsä Fibren Suomen toimipisteistä. Raportoit tehtävässäsi myynnin palvelutoiminnoista vastaavalle johtajalle.

 

Millaista osaamista etsimme?

 

Olet toiminut erilaisten järjestelmien parissa, ja järjestelmäosaaminen on vahvuutesi. Olet tottunut kehittämään, kouluttamaan ja opastamaan käyttäjiä erilaisiin järjestelmiin. Päivittäisessä käytössäsi tulevat olemaan myynnin järjestelmät kuten CRM/CPQ, Thinking Portfolio, Showell, SAP Business Warehouse, M-files, Fibre online, Timber Market Place sekä MS-Office-järjestelmät, joten aikaisempi kokemus näistä katsotaan eduksesi.

 

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta projektityöskentelystä, jossa olet ollut mukana läpiviemässä projektille asetettuja tavoitteita. Lisäksi olet tottunut edistämään vastuullesi kuuluvia projekteja proaktiivisella ja itsenäisellä työskentelyotteella.

 

Lähestyt myynnin prosesseja innovatiivisella kehittämisasenteella, ja osaat viestiä näkemyksesi selkeästi sekä haluat olla löytämässä parhaita yhteisiä ratkaisuja myynnin tiimien kanssa. Olet järjestelmällinen, joustava ja tavoitteellinen vastuunkantaja, ja sinulla on vahva tahto onnistua. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai amk-tason koulutusta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

 

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

 

Haluatko kuulla lisää, soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi VP, Sales Services Tom Nickull, p. 050 389 3458 tai tom.nickull@metsagroup.com, jonka tavoitat parhaiten 24.05.2022 klo 12-15 ja 31.05.2022 klo 13-16.

Miten prosessi etenee?

 

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 03.06.2022 saakka. Menestystä hakuun!

Myynnin kehittämisen asiantuntija

Äänekoski
Lappeenranta
Rauma
35800 Mänttä-Vilppula
29900 Merikarvia
Hämeenlinna
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus