Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntineuvottelija, Virve Tuotteet ja Palvelut Oy Tampere


Haemme Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:lle Tampereelle

Myyntineuvottelijaa

Vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.


Vastaat Suomessa turvallisen ammattilaisviestinnän myynnin elinkaaresta kokonaisuudessaan aina prospektoinnista uusasiakashankintaan, sopimusneuvotteluihin, asiakassuhteiden ylläpitoon ja rakentamiseen sekä myynnin kehittämiseen ja konseptointiin. Lisäksi osallistut myynnin tuen osa-alueisiin, kuten budjetointiin sekä myynti- ja markkinointisuunnitelman laatimiseen. Tehtävässäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien, kuten VTP:n tiimin, tuotetoimittajien ja viranomais- sekä yritysasiakkaiden parissa. 

Tehtävässä noudatetaan ICT-alan toimihenkilöiden työehtosopimusta. 


Olisitko etsimämme osaaja?

Etsimällämme henkilöllä on jo hieman kokemusta myyntitehtävistä matkapuhelinalalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla myyntitehtävien konkari, sillä halu ja into kehittyä myynninammattilaiseksi ovat tässä roolissa avain asemassa. Arvostamme, jos olet kiinnostunut uusista teknologioista ja sinulla on ajantasaiset tietotekniset taidot. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta CRM-järjestelmien hyödyntämisestä apuna työssäsi. 

Asiakasrajapinnassa työskentelyotteeseesi kuuluu aktiivisuus ja empaattisuus sekä kykenet taklaamaan eteen tulevat haasteet periksiantamattomalla ja positiivisella asenteella. Verkostoidut mielelläsi rakentaen pitkäaikaisia asiakassuhteita ja koet esiintymis- sekä neuvottelutilanteet luontevana osana työtäsi. Toimit joustavasti, mutta samalla kykenet pitämään kokonaiskuvan mielessä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta suomen ja englannin kielen sujuvaa hallintaa (suullinen ja kirjallinen). Odotamme sinulta lisäksi matkustusvalmiutta (n. 2-3 päivää viikossa) kotimaassa. 


Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n Toni Leppäsen puoleen. Tonin tavoitat numerosta 040-5714111 seuraavina ajankohtina: 

  • 1.7 klo 12.00-13.00 
  • 4.7 klo 12.00-13.00

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7.2022 mennessä. 

Huomioithan, että työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.



Meillä on yli sadan vuoden kokemus TETRA-laitteiden myynnistä ja huollosta. Ylpeänä voimme kertoa, että toimitimme Suomen ensimmäiset TETRA-päätelaitteet viranomaisille jo noin 20 vuotta sitten. 

9 hengen tiimillä hoidamme asiakkaiden toiveet ja tarpeet ripeästi ja huolellisesti. Kun soitat huoltokeskukseemme, puhelimeen vastataan Tampereen murteella. Palvelemme asiakkaita siis aina Tenolta Hankoon, vaikka toimipisteemme sijaitseekin Tammerkosken rannalla. Olemme täysin suomalainen yritys ja osa Millog Yhtiöitä. Lisätietoja www.virve.com


Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija, Virve Tuotteet ja Palvelut Oy Tampere

Tampere
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti