Skip to main content

Myyntipäällikkö, Suomi

DDS Wireless on erikoistunut henkilöliikenteen välitysjärjestelmiin ja langattoman tiedonsiirron ratkaisuihin. Tarjoamamme ratkaisut perustuvat omaan tuotekehitykseen ja yhteistyöhön loppukäyttäjien kanssa. Mobisoft Oy on osa DDS Wireless International Inc. -konsernia, jonka järjestelmiä on jo sadoissa yhtiöissä ja tuhansissa takseissa ympäri maailmaa.  www.ddswireless.com

Haemme nyt myyntipäällikköä vastaamaan sekä taksi- että transit-tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa, toimipaikkana Tampere. 

Suomen myyntipäällikkönä toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa vastaten asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä DDS:n tuotteiden ja palveluiden myynnistä nykyisille asiakkaillemme. Tämän lisäksi uusasiakashankinta on olennainen osa tehtävääsi. Mielenkiintoisen työsi tukena ovat niin omien tiimiemme asiantuntijat kuin ulkoiset kumppanimme.

Odotamme, että olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen B2B-myynnin ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus SaaS-tuotteiden myynnistä ja tämän lisäksi monipuolista projektiosaamista. Sinulla on myös vahva motivaatio kehittyä työssäsi sekä halu osallistua yrityksen myyntiprosessin edistämiseen.

Sinulla on

  • tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto
  • näyttöä tuloksellisesta B2B -myynnistä
  • erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot
  • sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito
  • kokemusta CRM-järjestelmistä (esim. SalesForce)
  • julkisten hankintaprosessien tuntemus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa: General Manager Ben Hasselblatt, puh. +358 44 088 9508 tai ben.hasselblatt@ddswireless.com. Tavoitat minut myös esimerkiksi WhatsAppin ja LinkedInin kautta.

Myyntipäällikkö, Suomi

Tampere
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus