Skip to main content

Nopean syömisen tekijöitä Osuuskauppa Hämeenmaalle

"Nopean syömisen tekijöitä" Osuuskauppa Hämeenmaalle

Etsimme Osuuskauppa Hämeenmaalle ravintolatyöntekijää avuksi viikonloppujen kiireeseen. Toimipaikkoina olisi Hämeenmaan ravintolamaailmat Lahdessa. Työkohteina olisi Prisma Laune, Prisma Holma, Prisma Syke sekä Sokoksen Alex Food & Café. Kohteissa olisit apuna ravintolan ja kahvilan puolella sekä Hesburgerissa. 

Vuoroja olisi tarjolla torstaista lauantaihin ja työvuorot painottuvat päivään ja iltaan. Työvuorot ovat 6h/päivä. Palkkaus noudattaa matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, mutta palkkatoiveet otetaan huomioon.

Mitä odotamme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä sekä pikaruokaravintolasta

- Joustavuutta ja motivaatiota

- Hygieniapassia

Mitä tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden laajentaa ja kehittää osaamistasi

- Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät

- Rennon työympäristön ja mukavat työkaverit

MUUTA

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita jos sinulla jo hakemus meillä valmiina. Nämä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottamaan viimeistä hakupäivää vaan haet nyt heti. Lisää hakemukseesi myös CV:si.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Nopean syömisen tekijöitä Osuuskauppa Hämeenmaalle

Eezy Oyj
Päijät-Häme
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja