Skip to main content

Nosturihuoltoasentaja

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme.

Uskomme, että yrityksen menestys riippuu monimuotoisuudesta ja että se on kasvumme perusta. Meille ihmisten erilaiset taustat ja taidot ovat rikkaus, ja haluamme luoda yhteisöä, jossa KAIKKI voivat olla sellaisia kuin ovat. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Oletko sinulla on kokemusta teollisuuden kunnossapidosta? Kiinnostavatko siirtyminen itsenäiseen, asiakkaita auttavaan asentajan tehtävään, osana alan ammattilaisista koostuvaa maan laajuista huoltoverkostoa? Jos vastasit kyllä, tutustu tähän tehtävään!
 
Etsimme nosturihuoltoon teollisuuden kunnossapidosta kokemusta omaavaa nosturihuoltoasentajaa toimimaan Kajaanin alueen asiakkaidemme tukena erilaisten nosturien ja nostolaitteiden kunnossapidossa. Työtehtäviin huoltoasentajanamme kuuluvat nostureiden huollot, tarkastukset ja modernisaatiot sekä uusien nostureiden asennukset ja vikapalvelut. Tehtävässä työskentelet perehdytyksen jälkeen pääsääntäisesti itsenäisesti prosessiteollisuuden sekä kaivos- ja konepaja-asiakkaidemme kanssa. 
 
Meillä tulet osaksi nosturihuoltotiimiämme, joka toimii Kajaanin alueella, minkä lisäksi kuulut 300 hengen laajuiseen Suomen huolto-organisaatiotamme. Meillä työskentelet tyypillisesti joustavasti (n. klo 7-16 päivästä riippuen) ja työpäiväsi rytmittävät asiakaskäynnit, jonne matkaat useimmiten itsenäisesti Konecranesin huoltoautolla. Tässä roolissa sinä olet nostolaitteiden asiantuntija ja yrityksemme kasvot asiakkaalle. Tavoitteenasi on asiakkaidemme tuottavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja erinomainen asiakaskokemus.

Miksi Konecranesille?
Meillä pääset osaksi isompaa tiimiä ja organisaatiota, josta löytyy osaamista tilanteeseen kuin tilanteeseen ja monenlaisiin nostureihin. Saat käyttöösi erinomaiset työvälineet sekä asiantuntevat työkaverit. Pidämme osaamistasi ja ammattitaitoasi yllä myös koko urasi ajan, jotta voit työskennellä turvallisesti, ammattitaidolla ja ylpeydellä. Voimme tarjota sinulle monipuolisia työtehtäviä, vastuuta sekä kehittymismahdollisuuksia. Tiimissämme luotamme toisiimme, neuvomme ja olemme joustavia puolin ja toisin.
 
Haluatko tutustua paremmin nosturihuoltoomme työpaikkana? Vieraile meidän urasivulla www.konecranes.com/fi/cs-rekry tai liiketoimintamme sivuilla www.konecranes.com/fi/huolto. Voit myös tutustua esimerkiksi etuihin ja työn tukemiseen Konecranesilla tästä linkistä.
 

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta sähköasentajan tai automaatioasentajan ammatillista koulutusta tai vastaavaa, suomen kielen taitoa sekä aiempaa käytännön kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Myös mekaaninen osaaminen on työssä hyödyllistä. Näiden lisäksi tehtävässä tarvitaan yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelytapaa. Nosturitarkastajasertifikaatti tai sitä vastaava kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön, mikäli olet alasta kiinnostunut ja haluat oppia ja kouluttautua alan ammattilaiseksi. Sovit osaksi huoltotiimiämme, jos olet oma-aloitteinen ja haluat tehdä käytännönläheistä työtä asiakkaidemme avuksi. 
 
Kiinnostuitko? 
Mikäli tehtävämme kuulostaa sinulle sopivalta, jätä Cv/ansioluettelo oheisesta linkistä urasivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021 mennessä. Kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, tiedusteluihisi vastaa Pohjois-Pohjanmaan nosturihuollon huoltopäällikkö Petri Ollikainen (p.+358400216692).

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan
oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä.

Nosturihuoltoasentaja

Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus