Skip to main content

Ohjaaja (sosiaaliala)

Haemme VASTAAVAA OHJAAJAA Orimattilan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tuotamme asumispalveluja ympärivuorokautisesti mm. monivammaisille ja autismin kirjon henkilöille, jotka tarvitsevat tukea erilaisiin arjen haasteisiin ja elämän hallintaan. Yksikkömme on maatila, missä järjestetään asumista ja päiväaikaista toimintaa maatilaympäristössä. Yksikölle on myönnetty Green Care Finland ry:n LuontoHoiva -laatumerkki.

Meillä pääset toimimaan henkilöstöön, talouteen ja palvelutoiminnan ohjaamiseen liittyvissä tehtävissä, sekä kehittämään toimintaa yksikkö- ja ryhmätasolla. Tehtävänäsi on vastata yksiköiden päivittäisestä toiminnasta kuntayhtymän strategian mukaisesti. Lisäksi toimit yksiköiden työntekijöiden tukena asiakastyön kirjaamiseen liittyvissä asioissa sekä kehität yksiköiden asiakastyön kirjaamista. Toivomme sinulta kokemusta kehitysvammatyöstä. Katsomme eduksesi myös mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen. Arvostamme kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta.

 

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan

hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto ja riittävä työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT

palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara puh. 040 304 8112 (Orimattila 7)

HAKUOHJEET

Hakua on jatkettu. Otamme huomioon aikaisemman haun (25.8. - 6.10.2021) aikana tulleet hakemukset. Hakuaika on 21.9 - 6.10.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään viikolla 41.

AVAINSANAT: sairaanhoitaja sosionomi kehitysvamma-alan eat toimintaterapeutti geronomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara puh. 040 304 8112 (Orimattila 7)
Työpaikan osoite: 16300 ORIMATTILA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakua on jatkettu. Otamme huomioon aikaisemman haun (25.8. - 6.10.2021) aikana tulleet hakemukset. Hakuaika on 21.9 - 6.10.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään viikolla 41.
Ilmoitus jätetty: 21.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10964408

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Ohjaaja (sosiaaliala)

16300 Orimattila
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus