Skip to main content

Ohjelmistosuunnittelija

KOKENUT SPRING BOOT -TAITOINEN FRONTEND-KEHITTÄJÄ

Sydämesi halajaa käyttöliittymien pariin, eikä backend ole sinulle kauhistus? Tervetuloa joukkoomme! Meillä sinua odottavat tiivis ja hyväntuulinen tiimi sekä vapaus ja valta vaikuttaa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista.

Meillä Alfamella pääset syventämään osaamistasi ja vaikuttamaan vahvasti siihen, mihin suuntaan oma työsi ja työpaikkasi kehittyy. Asiakkaillamme on monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää siihen suuntaan, mikä eniten kiinnostaa!

Olemme pysytelleet Suomen parhaiden työpaikkojen listauksen kärjessä jo pitkään. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia - työ kyllä joustaa.

Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä koko jengi on mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa. Meillä pääset osaksi mukavaa, rentoa porukkaa ja ketterää fronttiheimoa.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Alfamella arkesi pyörii vaihtuvien asiakasprojektien sekä tiivistä yhteistyötä tekevien tiimien parissa. Meillä päästät koodaustaitosi valloilleen sekä innostut tutkimaan ja kokeilemaan uusia ratkaisuja ja teknologioita. Sinulla on toimeen tarttumisen taito - tykkäät iskeä uusia ideoita pöytään ja viedä niitä eteenpäin.

Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdessä asiakkaiden kanssa uusia, entistä parempia ja helppokäyttöisempiä digitaalisia palveluja. Helpotamme ihmisten elämää esimerkiksi rakentamalla arkea sujuvoittavia asiointi- ja käsittelyjärjestelmiä. Palautetta työmme lopputuloksista saamme asiakkaiden osallistumisen ja valmiiden projektien myötä myös suoraan loppukäyttäjiltä, mikä on paras palaute onnistumisesta.

Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja määrittelemämme 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä sinunkin vastuullasi. Olemme kaikki tekemisissä asiakkaiden kanssa, etsimme yhdessä parhaat ratkaisut ja katsomme tarvittaessa peiliinkin. Asiakaslupauksemme lunastaminen tarkoittaa jokaisen alfamelaisen kohdalla myös jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa.

Hommat meillä sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Tällä hetkellä meille tuttuja käsitteitä ovat esimerkiksi React, Angular, Spring Boot, TypeScript, Java, Google Cloud Platform sekä Scrum.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:
- Sinulla on jo rutkasti työkokemusta ohjelmoinnista sekä intoa kehittää taitojasi erityisesti frontin ja UI:n parissa. Olet kiinnostunut käyttöliittymien kehittämisestä etkä kavahda backendiä.
- React tai Angular on erinomaisesti hallussasi ja ymmärrät myös Spring Bootia. Ilahdumme, jos myös pilvipalvelut ovat sinulle jo tuttuja.
- Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.
- Takataskustasi löytyy soveltuva tutkinto ja halua uusien asioiden oppimiseen.

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 90 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta - keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten.

Esittäydy meille cv:n kera verkkosivujemme lomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan verkkosivuillamme tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

WWW-osoite: http://www.alfame.com
Yhteystiedot: Jussi Rajaniemi, ura@alfame.com. Voit varata soittoajan suoraan Jussin kalenterista verkkosivujemme työpaikkailmoituksen kautta.
Työpaikan osoite: Vaasantie 6 B, 67100 KOKKOLA
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.10.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 15.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10954839

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Ohjelmistosuunnittelija

Alfame Systems Oy
Kokkola
Helsinki
Rovaniemi
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus