Skip to main content

Oppisopimuksella Metallialalle

Oletko miettinyt alan vaihtoa, mutta täysipäiväinen opiskelu ei tunnu omalta jutulta?

Jäikö ammatillinen koulutuksesi joskus kesken tai kaipaisiko aiemmat taitosi hieman hiomista?
Meillä on nyt OPPISOPIMUSKOULUTUSPAIKKOJA tarjolla juuri sinulle!

YRITYKSESTÄ

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Olemme tällä hetkellä valtakuntamme suurin henkilöstöpalveluyritys, joten työllistymismahdollisuudet kauttamme ovat monipuoliset ja laajat.

OPPISOPIMUSKOULUTUS

Haemme nyt tekijöitä metallipuolelle uranvaihtajiksi sekä ammattitaidon päivittäjiksi OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN. Tutkinnon näytöt suoritetaan suomenkielellä, joten se hallitseminen on välttämätön.

Pohjois-Karjalan asiakasyrityksissämme on tällä hetkellä kymmeniä avoimia metallialan työpaikkoja, jotka voimme täyttää oppisopimuskoulutuksen kautta. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituisesti.

Voimme etsiä juuri sinua kiinnostavan yrityksen sekä työtehtävän. Räätälöimme oppisopimuskoulutuksen taustasi ja tulevan työtehtäväsi mukaisesti yhteistyössä ammattioppilaitoksen kanssa.

Palkkaa maksetaan opiskeluajan alusta alkaen lähtötasosi, sekä työtehtävän vaatimustason mukaisesti ja sitä voidaan tarkastella oppimisen myötä. Oppisopimuksella on mahdollista suorittaa tutkinnon osia, jotka tukevat osaamistasi uudessa työtehtävässäsi tai voit jatkaa opintoja kokotutkintoon asti.

Huutavin pula on seuraavissa työtehtävissä:

• CNC-koneistus

• Hitsaus

Jätä hakemuksesi ja ilmaise toiveesi tulevasta ammatistasi!

Aloitusajankohta voidaan sopia hakijan ja yrityksen kesken.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, p.0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 11.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: timo.vainikainen@barona.fi, 0500 378 580

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Oppisopimuksella Metallialalle

Barona Teollisuus
Joensuu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Joensuu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti