Skip to main content

Osastonlääkäri HUS Diagnostiikkakeskus

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on 170 toimipisteessä.

HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen osastonlääkärin tehtäväkuvan Kymenlaakson keskussairaalan röntgenosastolla Kotkassa. Yksikössä on radiologian modaliteetit monipuolisesti edustettuna, mukaan lukien toimenpideradiologia. Uusi päivystysröntgenyksikkö on ollut toiminnassa vajaan vuoden. Päivystysaikaisessa toiminnassa tukeudumme etälausuntoihin. Teemme n. 72 000 tutkimusta vuodessa.

Haku päättyy 1.9.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot
Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.
Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on radiologia.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa ylilääkäri Timo Kallio, p. 044 223 1435

Osastonlääkäri HUS Diagnostiikkakeskus

HUS
Kotka
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus