Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonsihteeri HUS Kuvantaminen

Haemme osastonsihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen HUS Kuvantamisen radiologian vastuualueelle Meilahden röntgenosastolle. Työ on kaksivuorotyötä. Osastonsihteerin työhön kuuluu potilaiden radiologisiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin liittyvät ajanvaraus-, toimisto- ja kuvaliikennetehtävät sekä näihin liittyvä asiakaspalvelu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn erikoissairaanhoidon päivystävässä yksikössä sekä mahdollisuudet oman työn ja ammattitaidon kehittämiseen. Edellytämme hakijalta hyviä tietojärjestelmien käyttötaitoja sekä asiakaspalvelutaitoja, organisointikykyä ja valmiutta toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä osana moniammatillista tiimiä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä erikoissairaanhoidossa katsotaan hakijalle eduksi. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule mukaan hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemuksesi 9.8.2021 mennessä. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Koordinoiva osastonsihteeri Tiina Friman, p. 050 4288 103, 2.8. alkaen.

Osastonsihteeri HUS Kuvantaminen

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus