Skip to main content

Palveluasiantuntija (Lappeenranta/Mikkeli)

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Forest

www.metsaforest.com

 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa Metsä Groupin emoyrityksen, Metsäliitto Osuuskunnan jäsenille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu lähes 100 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin puolet Suomen yksityismetsistä. Tarjoamme omistajajäsenillemme kaikki tarvittavat metsänhoidon palvelut kestävän metsätalouden harjoittamiseen ja metsäomaisuuden arvon kasvattamiseen.

 

Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun Itämeren alueen kestävästi hoidetuista metsistä, valtaosan omistajajäseniltämme Suomesta. Toimitamme myös merkittävän määrän energiapuuta, kuorta ja purua jatkojalostukseen.

 

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 2,0 miljardia euroa, ja työllistämme noin 850 henkilöä.

 

Etsimme joukkoomme

 

PALVELUASIANTUNTIJAA

 

Lappeenrannan ja Mikkelin hankintapiireille

 

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

 

Palveluasiantuntijana vastaat jäsen- ja toimistopalvelun hoitamisesta kahdella hankintapiirillä. Tehtäväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Kuulut valtakunnalliseen asiakaspalvelutiimiin ja neuvot metsänomistajia erityisesti Metsäliitto Osuuskunnan jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Raportoit markkinointipäällikölle.

 

Toimipaikkasi on joko Lappeenrannan tai Mikkelin palvelutoimisto. Toisella toimistolla työskentelet kerran viikossa. Olet tärkeä osa piirien yli 40 ammattilaisen työyhteisöä ja keskeinen yhteyshenkilö sekä oman organisaation päivittäisessä toiminnassa, että ulkoisten sidosryhmien suuntaan.

 

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja palveluhenkisyyttä. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa. Olet myös hyvä organisoimaan omaa työtäsi. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi. Lisäksi edellytämme suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävä edellyttää säännöllisiä työmatkoja.

 

Miksi Metsä?

 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

 

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

 

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Katri Sedoff, p. 040 86 44553, sähköposti katri.sedoff@metsagroup.com.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

 

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 2.10.2022. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Menestystä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluasiantuntija (Lappeenranta/Mikkeli)

Lappeenranta
Mikkeli
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti