Skip to main content

Palveluesimies

Kuvaus tehtävästä:
Tervetuloa johtamaan Leppävaaran elä ja asu seniorikeskuksen tehostetun palveluasumisen yksikköä.

Haemme ennakkoluulotonta, innostunutta ja kehittämismyönteistä esimiestä joka positiivisella ja innovatiivisella asenteella saa henkilöstön ja asiakkaat mukaan uuden luomiseen, muutokseen. Leppävaaran elä ja asu seniorikeskuksessa asuu 74 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa ikäihmistä.

Palveluesimiehenä vastaat Leppävaaran elä ja asu seniorikeskuksen toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta. Huolehdit palvelukonseptin ja omavalvontasuunnitelman mukaisen, laadukkaan ja turvallisen toiminnan toteutumisesta yksikössä. Tärkeä osa tehtävääsi on yhteistyö asiakkaiden, omaisten sekä moninaisen yhteistyö- ja tukipalveluverkoston kanssa. Koordinoit ja kehität toimintaa niin, että asiakkaiden yksilöllinen ja mielekäs elämä mahdollistuu. Henkilökunnan määrä on 58 ja toimit koko henkilöstön esimiehenä. Johtamisotteesi on ihmislähtöinen ja valmentava. Työparinasi on palveluvastaava, joka lähiesimiehenä organisoi päivittäistyötä. Työ alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi:
Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus

Työaika:
yleistyöaika, 38h 15min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto, alan riittävä tuntemus ja johtamistaito. (Sosiaalihuoltolaki (1301/2014) 46 A § (292/2016)).

Tehtävässä edellytetään: kokemusta sosiaali- ja/tai terveydenhuollon esimiestehtävistä, muutosjohtamisesta ja vanhustenhoidosta. Kykyä johtaa ja motivoida henkilöstöä siten, että toiminnan tavoitteet toteutuvat talousarvioin puitteissa. Hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kykyä ottaa vastuuta, sietää keskeneräisyyttä, hallita laajoja kokonaisuuksia ja toimia rakentavasti monimuotoisessa yhteistyöverkostossa. Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme: kokemusta johtamisesta. Työyhteisön hyvinvoinnin kehittämisosaamista sekä hyviä viestintätaitoja. Innovatiivisuutta ja luovuutta uudenlaisten toimintatapojen etsimiseen toiminnan johtamisessa. Ylempää korkeakoulututkintoa/ johtamis-/esimieskoulutusta.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat:
vs. aluepäällikkö Merja Sivula, puh: 0505521041 [email protected], tavoitettavissa viikolla 21
palvelupäällikkö Minna Partanen-Björk, puh: 0468772322, tavoitettavissa viikolla 20
Työpaikan osoite: Säterinkatu 3, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3416,05 €/kk
Työ alkaa: 1.7.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-682-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti