Skip to main content

Palveluohjaaja

PALVELUOHJAAJA,
tule tekemään yhdessä kaupungin toimivimpia palveluita!

Etsimme sinua, innostavalla ja neuvovalla otteella ohjaavaa suunnannäyttäjää Koskela-Suursuo alueelle. Palveluohjaajana vastaat oman vastuualueesi koulujen ja päiväkotien ruoka- sekä siivouspalveluhenkilöstön työnopastuksesta, ohjaamisesta ja perehdyttämisestä sekä omalta osaltasi asiakasyhteistyöstä. Toimit kohtaamisten ammattilaisena antaen työntekijöille hyvät eväät onnistua työssään. Tuet aktiivisesti työyhteisösi oppimista työurien kaikissa vaiheissa. Uskallat visioida tulevaisuuteen ja olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Osallistut sijaistustoiminnan järjestelyihin ja työvuorosuunnitteluun. Tarvittaessa toimit esimiehen sijaisena tai sijaistat satunaisesti toimipaikoissa keittiö- ja siivoushenkilökuntaa. Sinulla on halu oppia uutta, kuten tuotantoruokalistojen laatiminen sekä tuotantomateriaalin työstäminen. Lisäksi oman työn organisointi ja suunnittelu ovat sinulle tärkeä osa päivittäistä työtäsi. Vastaat toiminnastasi palveluesimiehellesi. Alueellasi on toimipisteitä 17 ja työntekijöitä noin 34. Käytössäsi sinulla on esimiehen tuen lisäksi kirjallinen ohjeistus ja jokaisen kohteen yksilölliset tiedot.

Sovit joukkoomme, mikäli olet organisoivalla, joustavalla ja aktiivisella asenteella vahvistettu tekijä, joka antaa omalla persoonallaan panoksensa osaavan työyhteisön eteen. Nautit työstä ihmisten parissa ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi muille.

Toivomme, että sinulta löytyy osaamista ja kokemusta siivous- ja ruokapalvelutyöstä sekä ohjaamisesta. Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen vastuullisista ja vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme erityisesti käytännöntyön läheisyyttä ja esimerkillä ohjaamista.

Työssä menestymisessä sinua auttavat hyvät tietotekniset valmiudet sekä kokemus tuotannonohjaus- ja raportointijärjestelmistä. Sinulla on hygieniapassi ja toimit sujuvasti suomen kielellä. Tarvittaessa puhut myös englantia. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksesi.

Olemme kumppanisi. Tarjoamme sinulle Suomen suurimman työnantajan vakauden sekä:
- Tärkeän roolin osana ravitsemuskasvatusta
- Työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun
- Henkilökohtaiset työkengät 6 kk jälkeen
- Tarvittaessa autamme myös asunnon etsimisessä
- Parasta yhdessä arvolupauksemme - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti.

Helsingin kaupungin työsuhde-eduista löydät tietoa täältä https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/

Jätä hakemuksesi ja tule tekemään kanssamme Helsingin toimivimpia palveluita!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja rikosrekisteriote.

Yhteystiedot: Palveluesimies Tuula Lähderinne P:040 5951274
Työpaikan osoite: Käpyläntie 11 N-rakennus, 00600 HELSINKI
Palkkaus: 2509,08e/kk
Työ alkaa: 27.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.11.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=PALKE-02-247-21
Ilmoitus jätetty: 16.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11062772

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Palveluohjaaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus