Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Postityöntekijä, Ilomantsi

Haemme Ilomantsin postinjakeluun osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen
 
Postityöntekijää
 
Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä ja reitillä kulkiessasi olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin. Postinjakelussa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 10:30 – 18:00 aikavälillä.

Työajoissa on vaihtelua jonkin verran eri päivinä. Ennen jakelua teet reittikohtaiset valmistelut ja ajoneuvon pakkaamisen. Valmistelutöiden jälkeen lähdet ulos jakelureitille ja toimitat postit huolellisesti oikeisiin osoitteisiin. Jakelutyö suoritetaan Postin jakeluautolla. Tehtävään valitulta edellytetään vähintään 2 vuoden ajokokemusta.

Postinjakajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön.
 

Tehtävän palkkaus määrittyy työehtosopimuksen mukaisesti. Aloituspalkkasi on 11,71€/h ja viikkotyöaika vaihtelee tarpeen mukaan.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tero Vatanen, puh. 040 550 7394 tai tero.vatanen@posti.com

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 10.10.2021 mennessä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Postityöntekijä, Ilomantsi

82900 Ilomantsi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus