Skip to main content

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Teräsrakentamisen projektinjohdollisiin tehtäviin

Olympiastadion, Logomon silta, Kauppakeskus Lippulaiva… Haluatko olla mukana rakentamassa vastaavia suuria työmaakohteita? Tartu elämäsi tilaisuuteen ja hae projektipäälliköksi osaksi JPV-Engineering Oy:n kasvutarinaa.

Haemme nyt JPV-Engineering Oy:lle projektipäällikköä liittymään osaksi heidän menestystarinaansa ja tukemaan heidän merkittävää kasvuaan. Projektipäällikkönä työtehtäviisi kuuluu mm. monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien hallinta, johtaminen, aikataulutus ja valvonta. Tehtävässä huolehdit projektien kustannustehokkaasta läpiviemisestä, työmaakokouksien johtamisesta sekä työmaanjohdon kanssa käytävien asioiden hoitamisesta. Työmaan koosta riippuen sinulla voi olla yhdestä useampaan projektia samanaikaisesti. Osa työstäsi on myös tarjouslaskentaa ja urakkahinnoittelua yhdessä muun tiimin kanssa.

Toimitilamme sijaitsevat Aurassa, mutta työmaasijainnin mukaan tulet toimimaan projektipäällikkönä kyseisen alueen työmaalla. Työmaa-ajattomina aikoina toivomme, että pystyt olemaan pari kertaa viikossa pääkonttorillamme Aurassa.

Voit olla joko jo vahvaa työkokemusta projektijohtajuudesta kerryttänyt konkari tai juuri rakennus- tai konetekniikaninsinöörin koulut käynyt ja ensimmäistä oman alasi työuraa aloitteleva henkilö. Järjestelmällisenä henkilönä kykenet johtamaan työmaatasi rakennusalan toimintatavat ja lainalaisuudet huomioiden. Nautit projektien läpiviemisestä alusta loppuun ja osaat pitää langat käsissäsi.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja korkea laatu ja ammattitaito ovat tavaramerkkimme. On suotavaa, että sinulla on FISE-pätevyyksistä joko vaativa- tai poikkeuksellisen vaativa asennustyönjohtajanpätevyys.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin työtehtäviin ja työmaihin, jotka mahdollistavat ammatillisen kehittymisesi vastuullisissa rooleissa. Huolehdimme, että kukin työntekijämme saa tarvittavan tuen. Sosiaalinen persoonasi ja itsenäinen otteesi työntekoon edesauttavat menestymistä tässä roolissa. Pärjätäksesi roolissa suomen ja englannin kielen taidot ovat välttämättömiä, ja ruotsi katsotaan eduksi. Osaat jouhevasti hyödyntää suunnitteluohjelmia.

Haluatko päästä lisäämään referensseihisi merkittäviä työmaa-alueita? Meillä se on mahdollista! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-16095) viimeistään 29.6.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Routila, puh. 0401938738.

JPV-Engineering Oy on vuoden 2003 alussa toimintansa aloittanut asennuskonepaja. Päätoimialojamme ovat teräsrakenteiden valmistus- ja asennustyöt, teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt, kone- ja laiteasennukset sekä asennusvalvonnat.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli yli 20m€. Toimintamme kasvamista kuvaa se, että Kauppalehti on myöntänyt meille Kasvuyritys-sertifikaatin kahtena peräkkäisenä vuotena (2019, 2020).

Toimintaperiaatteinamme ovat täsmälliset ja oikea-aikaiset toimitukset sekä toteutukset. Koko organisaatiomme on sitoutunut ISO 9001 -laatusertifikaatin asettamiin vaatimuksiin. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme tarjoaa kaikille asiakkailleen laatua ja toimitusvarmuutta yhteisenä tavoitteenaan työhömme tyytyväinen asiakas.

Lue lisää: www.jpv-engineering.fi/

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

21380 Aura
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus