Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Prosessiteknikoita puhdastilatuotantoon

Modulight Oyj on vuonna 2000 perustettu yritys, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa lasereita lääketieteeseen, genetiikkaan ja muihin sovelluksiin. Yrityksen liiketoiminta kasvaa nopeasti ja kannattavasti. Sijaitsemme Hervannassa, Hermian alueella, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Pääosa myynnistä suuntautuu Yhdysvaltoihin, mutta toimitamme laitteita ympäri maailmaa. Laitteitamme käytetään mm. kymmenissä sairaaloissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa erilaisiin syöpähoitoihin. Lisätietoa Modulightin sivuilta: www.modulight.com


Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt PROSESSITEKNIKOITA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tuotantotyöhön


Prosessiteknikkona toimit kolmivuorotyössä (ma-pe) puolijohdelasereiden ja niihin pohjautuvien laitteiden tuotannossa ja työ sisältää mm. hienomekaanista kokoonpanotyötä. Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen tuotantotyöstä sekä kädentaidot, jotka ovat kehittyneet työkokemuksen tai esim. harrastusten kautta. Työsuhteesi alussa aloitat kuuden kuukauden koulutusputken, jossa koulutamme sinusta työn ohessa lasertuotannon ammattilaisen.Työ vaatii sorminäppäryyttä, kädentaitoja sekä tarkkaa keskittymistä ja tapahtuu pääosin puhdastilaympäristössä. Arvostamme kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä, mutta oikea asenne ja motivaatio uuden oppimiseen ovat silti tärkeimmät ominaisuutesi.


Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden kehittyä lasertuotannon ammattilaiseksi. Saat tueksesi ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen sekä käyttöösi asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet.


Jos kiinnostuit, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 29.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mira Perttula, 0504444418, mira.perttula@adecco.fi

Prosessiteknikoita puhdastilatuotantoon

Tampere
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus