Skip to main content

Psykologi, lastenpsykiatria

Haluatko olla tukemassa ja auttamassa espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia sekä perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Onko moniammatillinen työskentely ja kehittäminen sinulle tärkeää? Katsotko kohti tulevaisuuden perhekeskuksia ja hyvinvointialueita? Mikäli vastasit kyllä, hae meille!

Lastenpsykiatrian yksikössä on avoinna kaksi psykologin toimea. Työ alkaa 7.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, joka auttaa sekä tukee arjen kehitysympäristöjen ammattilaisia konsultaatioiden kautta, arvioi, tutkii ja hoitaa lapsen keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita tukien samalla vanhempia. Teemme tiivistä yhteistyötä moninaisten verkostojen kanssa.

Toimit oman alasi asiantuntijana tuoden osaamisesi osaksi lapsen hoitoa. Pystyt tekemään sosioemotionaalisia tutkimuksia ja sinulla on ymmärrystä psykologian teorioiden hyödyntämisestä käytännössä. Osaat organisoida työtä itsenäisesti, mutta pidät tiimin kanssa reflektoimisesta. Moniammatillinen tiimi ja työryhmä tukevat työskentelyäsi.

Meillä on käytössä liukuva työaika ja aikataulutat sekä organisoit työtäsi itsenäisesti. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare, eikä haittaa vaikka se ei olisi sinulle tuttu sillä se on helppokäyttöinen. Tuemme työtäsi työnohjauksella ja olemme koulutusmyönteisiä. Lisäksi Espoossa, jatkossa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella, on lukuisia työsuhde-etuja työntekijöille.

Työpaikan nimi ja osoite:
Lastenpsykiatrinen yksikkö
Pihatörmä 1 C
02240 Espoo

Työaika: 37 h 45 min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Tehtävät ovat vakinaisia.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja kykyä työskennellä erilaisissa verkostoissa sekä kokemusta mielenterveystyöstä.

Tehtävässä edellytetään rikosrekisterilain 6.2§ mukaista rikosrekisteriotetta.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme: kehittämismyönteisyyttä, kokemusta lastenpsykiatrisesta työskentelystä ja kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Positiivista asennetta ja keskeneräisyyden sietokykyä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jenni Enckell, palveluesimies
[email protected]
Työpaikan osoite: Pihatörmä 1 C, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3722,14€/kk
Työ alkaa: 7.11.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1477-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11638907

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti