Skip to main content

Rakennusvalvoja

Palatko halusta päästä suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja? Tuo osaamisesi mielenkiintoisiin projekteihin ja liity monialaiseen työyhteisöömme.

Etsimme teollisuuden asiakkuuksiin rakennusvalvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin asiantuntijatehtäviin useille eri teollisuusasiakkaillemme. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua pääasiallisten rakennusvalvojan lisäksi myös muita asiantuntijatehtäviä. Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.

Työskentelypaikkasi tulee olemaan pääsääntöisesti asiakkaidemme työmailla ympäri Suomea. Osa työtehtävistä voidaan tehdä myös toimistolta käsin tai etätyönä. Rejlersillä on laaja 23 toimiston verkosto Suomessa ja olemme valmiita keskustelemaan tukipaikastasi. Etsimme tällä hetkellä rakennusvalvojaa Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Uudenmaan alueille teollisuuden asiakasprojekteihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäin suuntautunut ammattilainen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet energinen tiimityöskentelijä.

Teet työtä itsenäisesti, itseohjautuen, laadukkaasti ja varmistat lopputuloksen huolellisesti ammattimaiseen tapaan. Osaat toimia monipuolisessa toimintaympäristössä ja palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti. Toivomme, että sinulla on aito innostus omaa alaasi ja työtä kohtaan, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa.

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
 • turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys
 • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
 • suomen ja englannin kielen taitoa
 • matkustusvalmiutta
 • itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä

Eduksi katsomme:

 • muun kielitaidon
 • koulutuksen ja pätevyyden toimia rakennushankkeen työmaapäällikkönä tai vastaavana työnjohtajana
 • rakennusalan suunnittelukokemuksen FISE-pätevyydet

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 1.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager, Site and Project Control: Mirka Halme, +358 400 683 232, mirka.halme@rejlers.fi

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1 000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 87 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Rakennusvalvoja

Turku
Pori
Vantaa
Porvoo
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus