Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Raskaan kaluston myyjä Joensuu

 

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

 

Etsimme raskaan sarjan ammattilaista, nimittäin RASKAAN KALUSTON MYYJÄÄ Joensuun palvelupisteeseemme.

 

Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, yritysmyynti (B2B) ja varastonhallinta. Tämän lisäksi vastuullasi on raskaan kaluston asentajien työnjohdollinen rooli.

Sinulla on aito kiinnostus myyntiin ja tunnet raskaan kaluston maailman omaksesi. Kokemus hyötyajoneuvojen rengasasennuksista sekä autohuollosta katsotaan eduksi.

Myynti on sinulle kokonaisuus, jossa asiakasta autetaan löytämään hänelle paras ratkaisu ja palvelukokonaisuus. Tässä sinua auttaa vankka asiantuntemuksesi ja kyky kuunnella asiakasta. Näin pystyt tuottamaan asiakkaalle parhaan ratkaisun ja kehittämään asiakkuutta pitkäjänteisesti yhdessä osaavien kollegoidesi kanssa.

Sytyt haasteista ja persoonana pärjäät hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja vastuunkannolla. Tiimityöskentelyn lisäksi osaat toimia itsenäisesti ja osaat organisoida omaa tekemistäsi suunnitelmallisesti – sisäinen yrittäjyys kuvaa tapaasi tehdä työtä.

Oletamme, että tietotekniset taitosi ovat ajantasalla – tilaukset ja tarjoukset hoituvat sujuvasti. Tämän lisäksi pystyt tarvittaessa kommunikoimaan suomenkielen lisäksi englanniksi.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista lähiseudulla.

 

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme näköalapaikan johtavassa rengasalan yrityksessä, raskaan kaluston parhaat tuotteet ja osaavat kollegat ja mahdollisuus päästä kehittämään oman vastuualueesi asiakasryhmiemme tuote- ja palvelutarjoamaa. Oma osaamisesi myös kehittyy kun osallistut yhdessä muun organisaation kanssa erilaisiin kehityshankkeisiin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Siinä tapauksessa älä aikaile! Lisätietoja tehtävästä antavat aluepäällikkö Harri Kivi puh. 050 549 1749 tai palvelupisteen päällikkö Mikko Haaranen puh. 0400 719 839 tai mikko.haaranen@euromaster.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 24.10. 2021 mennessä. Huomioithan myös, että käynnistämme haastattelut jo hakuajalla.

Raskaan kaluston myyjä Joensuu

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus