Skip to main content

Hoi aamuvirkku, etsitkö töitä? Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen keskustaan RAVINTOLASIIVOOJAA aikaisiin aamuvuoroihin.

Etsimämme henkilö on reipas, omatoiminen ja luotettava työntekijä, joka viihtyy itsenäisessä työssä ja nauttii oman käden jäljen näkemisestä. Vuorot sijoittuvat aina aamuihin sekä arkisin että viikonloppuisin. Työaika tässä työssä on välillä klo 05-12. Työpäiväsi alkavat siis todella varhain, mutta päivästä jää sitten aikaa paljon muuhunkin!

Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä emme edellytä, mutta tietysti katsomme sen sinun eduksesi. Etsimme hyvää ja energistä tyyppiä, joka hoitaa annetut tehtävät huolella loppuun ja jaksaa hymyillä välillä kiireisessäkin ympäristössä.

Työt alkavat mahdollsimman pian, sopimuksen mukaan.

Mikäli kuvailemamme ominaisuudet kuulostivat sinulta, LAITA HAKEMUS TULEMAAN HETI! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä! Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ravintolasiivooja

Barona HoReCa
Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja