Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Pietarsaareen / Restaurangbiträde till Jakobstad

Rakastamme työtämme – luomme aitoja kohtaamisia ruuan äärellä, joka päivä.

Ravintolatyöntekijä

tule tiimiimme Pietarsaareen, UPM Kymmenen henkilöstöravintolaan. Kuuden hengen tiimillämme valmistamme ja  tarjoilemme asiakkaillemme tasokkaat ja maukkaat aamiais- ja lounasruokavaihtoehdot sekä houkuttelevia kahvilatuotteita ja mukaan ostettavia arkea helpottavia tai kruunaavia herkkuja. Hoidamme asiakkaillemme myös tyylikkäät kokous- ja tilaisuustarjoilut.

Työssäsi osallistut monipuolisesti ravintolamme keittiön työtehtävii ja  työhön liittyy myös muita ravintolamme tehtäviä kuten asiakaspalvelu ja puhtaanapitotehtävät. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös kuljetustehtäviin yrityksen autolla, kun toimitamme kokouskahveja tai täytämme automaatteja tehdasaluella.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Miksi Compassilaiseksi?

Tule tekemään kanssamme asiakkaidemme arjesta maukkaampi. Meillä on kiva tehdä työtä, tule mukaan!

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä . Olet valmis myös työskentelemään itsenäisesti ja olet luotettava ja joustava tiimikaveri. Sinä olet mielelläsi asiakaspalvelussa ja haluat että työpäivään sisältyy monenlaista tekemistä. Sinulla tulisi olla suomen kielen osaaminen ja ruotsin kielen osaaminen on plussaa.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi viimeistään 1.8.2021. 

 

Vi älskar vårt arbete - vi skapar dagligen mat med glädje.

Restaurangbiträade

Anslut till vårt team i Jakobstad, UPM Kymmenes restaurang. Vårt team på sex personer förbereder och serverar våra kunder högkvalitativa och goda frukost- och lunchalternativ, liksom attraktiva caféprodukter och vardagliga måltider som gör vardagen enklare. Vi erbjuder också våra kunder elegant konferens- och evenemangscatering.

Ditt arbete kommer att vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som salladsberedning och rengöring, diskning och kundtjänst. 

Arbetet är en heltids- och tillsvidaretjänst.

Varför bli en av oss i Compass Group?

Kom med och gör våra kunders vardag till en upplevelse. Våra anställda är kärnan i vår verksamhet och vi vill ta hand om alla.

Vad vi hoppas att du tar med till teamet?

Vi letar efter en person till vårt team som  redan har viss erfarenhet av storkök. Du är även beredd på att arbeta självständigt och i team. Du gillar kundservice och vill att arbetsdagen ska innehålla varierande arbetsuppgifter. Du bör ha kunskaper i finska och kunskaper i svenska ser vi som ett plus.

Sänd din ansökan till oss senast den 1.8.2021. 

Ravintolatyöntekijä Pietarsaareen / Restaurangbiträde till Jakobstad

Pietarsaari
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus