Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

REAL ESTATE MANAGER

Vastaamaan Tampereen kiinteistöistä

Huolehdit lähes 90.000 m2 toimitilojen ylläpidon ja rakennushankkeitten johtamisesta. Varmistat ammattitaidollasi korkean asiakastyytyväisyyden ja tilojen käytettävyyden sekä liiketoiminnan menestymisen.

Etsimme nyt kiinteistöpäällikköä (Real Estate Manager) huolehtimaan Technopoliksen kiinteistöistä Tampereella. Vastuullasi ovat Yliopistonrinne-, Asemakeskus ja Hermia-kampukset, yhteensä lähes 90.000 m2 korkealaatuista toimitilaa, joissa työskentelee yli 200 asiakasyritystä. Tehtäväalueesi kattaa kaikki kiinteistöjen ylläpidon osa-alueet sekä toteutettavat muutos- ja korjausrakentamishankkeet budjetoinnista ja suunnittelusta toteutuksen ja palveluntuottajien johtamiseen. Teet läheistä yhteistyötä paikallisen myynnin ja palvelutuotannon sekä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Varmistat investointien onnistumisen, tilojen tehokkaan käytettävyyden ja korkean asiakastyytyväisyyden. Raportoit Tampereen tulosyksikön johtajalle, toimit Tampereen kiinteistötiimin esihenkilönä sekä teet tiivistä yhteistyötä konsernin muiden kiinteistöammattilaisten kanssa Suomessa ja kansainvälisesti.

Odotamme usean vuoden kokemusta kiinteistöjen ylläpidon, rakentamisen, omistamisen tai manageerauksen alueilla sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Hyvillä projektinhallintataidoilla johdat niin isoja kuin pieniä hankkeita sekä varmistat osaltasi tilojen ammattimaisen ylläpidon ja liiketoiminnan menestymisen.

Kiinnostuitko? Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaavat Tampereen yksikön johtaja Henri Rantalainen, puh. 050 374 6790 sekä Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 21.8. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17207.

 

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja sekä niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toimintamme ytimessä. Meillä on 16 kampusta, joissa toimii 1.500 asiakasyritystä ja niiden 45.000 työntekijää kuudessa maassa Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

REAL ESTATE MANAGER

Technopolis / co Mercuri Urval
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti