Skip to main content

Ruiskumaalarin apulainen Kotekille!

Etsimme Kotek Factory Servicelle ahkeraa ja tunnollista

ruiskumaalarin apulaista

Kotek on yksi alansa johtavista toimijoista Suomen rajojen sisäpuolella. Muun muassa laadukkaita lattianpinnoituspalveluita tarjoava yritys on kotoisin Kokkolasta, mutta toimintaa on tänä päivänä ympäri Suomea. Toiminnan kasvaessa edelleen etsimme nyt heille reipasta ja työtä pelkäämätöntä ruiskumaalarin apulaista työskentelemään erilaisissa kohteissa.

Toivomme hakijoilta kokemusta joko vastaavista työtehtävistä tai yleisesti kokemusta rakennusalalta erilaisista työtehtävistä. Työ on lähtökohtaisesti keikkatyötä, jossa työviikon pituus on neljä päivää ja 12 tuntia päivässä. Työmaiden sijainti vaihtelee aina kysynnän mukaan. Tästä johtuen vaadimme valittavalta tekijältä matkustusvalmiutta kotimaan sisällä.

Etsimämme henkilö on suomen kielen taitoinen, ei pelkää työtä ja haluaa omalla panoksellaan auttaa asiakasyritystämme tavoitteiden saavuttamisessa. Reippaus, ripeys sekä hyvä ja terve asenne työtä kohtaan ovat etsimämme henkilön luonteenpiirteitä. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen alku suoritetaan vuokratyönä Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta kaiken mennessä hyvin valitulla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Palkka maksetaan alan työehtosopimuksen mukaan ja siihen kuuluvat myös reissuhommista saatavat verottomat korvaukset.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sisään saman tien, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot:

Eezy Henkilöstöpalvelut

Myyntipäällikkö Antti Ylimäki

050 3959543 / antti.ylimaki@eezy.fi

Ruiskumaalarin apulainen Kotekille!

Eezy Oyj
Keski-Pohjanmaa
Kokkola
Helsinki
Hyvinkää
Järvenpää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa