Skip to main content

Sähköasentaja Elkome Oy:lle

Etsimme Elkome Oylle kokenutta teollisuuden sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Elkome Oy on vuonna 1986 perustettu järjestelmätoimittaja, joka maahantuo alan johtavien laitevalmistajien tuotteitatuotteita sekä valmistaa infokioskeja, videoseiniä ja asiakaskohtaisia mittausjärjestelmiä.

Lisätietoja yrityksestä voit lukea https://elkome.com

Sähköasentajana työnkuvaasi kuuluu mm. päätteiden, videoseinien ja info-kioskien sähköistykset.

Menestyäksesi työssä olet suorittanut sähkötekniikan perustutkinnon sekä omaat ainakin kolme vuotta kokemusta teollisesta sähköasennuksesta ja osaat lukea sähkökuvia. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, suoraselkäisyyttä ja yritteliäisyyttä. Tehtävät vaativat tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta työotetta.

Työtä tehdään 40 tuntia viikossa pääsääntöisesti päivätyönä. Käytössäsi on myös työaikaliukuma, joka tarjoaa mahdollisuudet joustavasti huomioida elämän muut tarpeet. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Saat kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työtiimiä. Saat hoidettavaksi itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa voit kehittää itseäsi. Adeccon vuokratyöntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Oletko etsimämme sähköasentaja?

Jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 12.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Adeccon Sari Lehtonen p. 040 630 8143, sari.lehtonen@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sari Lehtonen, sari.lehtonen@adecco.fi

Sähköasentaja Elkome Oy:lle

Hyvinkää
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus